Phone

06-48326802

E-mail

info@janice-aliar.com

In 2016 heb ik mijn Yoga Teacher Training in India (Rishikesh) afgerond en sindsdien ben ik geregistreerd bij Yoga Alliance als gecertificeerde yogadocente (RYT 200). Sinds enkele jaren geef ik yogalessen en dat doe ik met veel plezier, omdat mijn leerlingen ook aangeven dat yoga een positief effect heeft op hun lichaam en geest.

Ik heb in de afgelopen jaren op diverse locaties yogales gegeven (gevangenissen, yogastudio’s, sportschool). Behalve yogalessen geven, organiseer ik ook regelmatig workshops die met yoga te maken hebben en in 2019 heb ik een yoga retreat georganiseerd in India. Ook in 2020 organiseer ik een tweetal yoga retreats, deze keer op de Veluwe. Zie voor meer informatie hierover: Yoga Weekend Retreat Veluwe

Yogalessen:
Ik geef Hatha yogalessen op de volgende locaties:
– Yogastudio See You in Purmerend: groepslessen
– Thuisstudio bij mij in Purmerend: beschikbaar voor kleine groepslessen (voor mannen en vrouwen) en privélessen (voor vrouwen). Hierbij voert persoonlijke aandacht en kleinschaligheid de boventoon. Tijdens de lessen komen ademhalingstechnieken, lichaamsoefeningen en ontspanning aan bod. Bel (06-48326802) of mail (info@janice-aliar.com) gerust voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een proefles.

Tarieven thuisstudio groepslessen:
Proefles: € 5
Losse les: € 12,50
Maandabonnement (1x per week): € 40
Privéles: € 35 per les

Lesrooster thuisstudio:
Dinsdagavond: 18.00-19.15 uur
Woensdagochtend: 9.00-10.15 uur
Donderdagavond: 18.00-19.15 uur

Yoga Workshops:
Ik organiseer regelmatig workshops op het gebied van yoga/meditatie.
Wil jij een op maat gemaakte yoga/meditatie workshop? Dat is zeker mogelijk! Stuur me een bericht en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Yoga Retreats:
In september 2019 heb ik een yoga & meditatie retreat georganiseerd in India. Hier heeft een groep van tien deelnemers aan meegedaan. Het was een geslaagde reis.
In oktober 2020 heb ik een yoga weekend retreat georganiseerd op de Veluwe waar 22 deelnemers aan meededen.
In augustus 2021 organiseer ik weer een yoga weekend retreat, namelijk van 13 t/m 15 augustus op een prachtige locatie. Klik hier voor meer informatie.

Bedrijfsyoga:
Sinds de coronacrisis geef ik wekelijkse yogasessies aan mijn collega’s. Zij geven aan dat de yogasessie hen verlichting biedt tijdens de werkdruk en de situatie waarin wij momenteel leven. Zowel lichamelijk als geestelijk doen de yogaoefeningen hen goed. Er wordt aandacht besteed aan de ademhaling en aan lichaamshoudingen om tot ontspanning te kunnen komen. Wil je ook yoga aanbieden aan jouw collega’s, medewerkers en/of team? Neem contact met mij op en dan bespreken we de mogelijkheden.

Prison Yoga:
Ik heb gedurende enkele jaren yogalessen gegeven aan gedetineerden in het Justitieel Complex Zaanstad. Ook geef ik yogalessen aan gedetineerden en aan personeel van de Penitentiaire Inrichting in Heerhugowaard. Het les geven in de gevangenis heeft een toegevoegde waarde, omdat ik zichtbaar zie en hoor wat de positieve effecten van yoga zijn op de deelnemers. Het leven in de gevangenis brengt veel stress met zich mee en yoga kan een stukje verlichting brengen in het leven van de gedetineerden. Ook kunnen ze tot inzichten komen en als ze eenmaal vrij komen en terugkeren in de maatschappij, zullen ze wellicht minder snel in herhaling vallen en hun gedrag verbeteren.